EXTERIEUR

Uw expert voor houten constructies

Ons bedrijf Lescouhier Timmerwerken staat ook bekend om zijn zeer degelijke houten buitenconstructies. Wij werken steevast met eik van de beste kwaliteit omdat dat een heel sterke houtsoort is die generaties lang meegaat.

Wij staan in voor het ontwerp, de productie en de bouw of plaatsing van de constructie en houden altijd rekening met uw voorkeur van stijl. Want ook hier leveren wij op-en-top maatwerk om maximaal aan uw verwachtingen tegemoet te komen.

Vertrouw op onze vakbekwaamheid voor:

  • terrassen en terrasoverkappingen
  • poolhouses en pergola’s
  • tuinhuisjes en carports
  • tuinkamers met een mooi open gebinte

Een tuinkamer kan benut worden als een volwaardige leefruimte en verschillende functies hebben. Denk maar aan een bureau, een speelkamer of een bijkomende zithoek. In elk geval leeft u in een tuinkamer toch dichter en misschien zelfs een beetje in uw tuin. Zo wordt het buitenseizoen aanzienlijk verlengd.


Daarnaast resulteert ons buitenschrijnwerk ook in tal van praktische en functionele toepassingen. U kunt bij ons terecht voor ramen en deuren, eiken dakconstructies op de zolder, dakoversteken, gevelbekleding maar ook voor eiken poorten en houten inkomportalen. Werkelijk alles is mogelijk.

Een stijlvol en multifunctioneel houten bijgebouw is een waardevolle aanvulling op uw woonplezier. Bekijk onze referenties: zij zullen u zeker inspireren!