pareltjes van houtwerk

Bij Lescouhier Timmerwerken in Heule bij Kortrijk zijn wij sinds jaar en dag gepassioneerd door hout. Wij zijn meesters in de realisatie van constructies met hout, het materiaal dat zich zo dankbaar laat bewerken voor tal van toepassingen: zowel binnen als buiten uw woning, voor renovatie én nieuwbouw. Op de volgende pagina’s van deze website ontdekt u hoe onze creaties kunnen bijdragen tot uw comfort en ontspanning.

Kwaliteit en service van topniveau, ons handelsmerk

Zo vol van hout als wij zijn, gaan wij uiteraard steeds voor een perfect resultaat. En daarvoor zetten wij al onze troeven in. Ten eerste onze ervaring van ruim 30 jaar, die een voortdurende boost geeft aan onze knowhow en creativiteit. Bovendien bieden wij u het voordeel van het ontwerp en de productie volledig in eigen beheer.

Dat wil zeggen dat u slechts één contactpersoon heeft. Het hele creatie- en productieproces verloopt inhouse bij Lescouhier Timmerwerken. Wij komen vooraf graag bij u langs om uw wensen te bespreken, geven u deskundig advies en bezorgen een offerte op maat.

U begrijpt het: houtbewerking is écht ons vak!

30 jaren ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring

kwaliteit en innovatie

Kwaliteit en innovatie staan voorop

respect authentieke

Respect voor het authentieke

exclusief houten maatwerk

Exclusief houten maatwerk

Contacteer ons

Aarzel niet en contacteer ons met al uw vragen en ideeën; wij geven ze vorm!